David iubeste marea, plaja, hotelurile cu piscine, pur si simplu s-ar muta intr-o piscina si nu ar mai iesi de acolo, daca s-ar putea. Eu nu sunt fana plajele cu nisip, dar in schimb imi plac piscinele cu apa calda. Asadar, am cautat pentru weekend o varianta de hotel la noi la mare, intr-o statiune mai putin agomerata, un hotel care sa dispuna de o piscina generoasa cu apa incalzita si asa am ajuns la Hotel Mojo, in Eforie Sud. Noi ne-am distrat pe cinste aici si piscina e wow!

Hotel Mojo, este fostul hotel Magura, readus la viata in 2022, si dispune de o piscina incalzita si de bar. Hotelul se afla pe strada Dr. Cantacuzino, la aproximativ 300 de metri de plaja si de faleza proaspat renovata. In zona gasiti si cateva restaurante si terase faine. Cand am mers noi, restaurantul hotelului inca nu era renovat, dar am inteles ca va fi inaugurat in curand.

Noi am avut o camera dubla, situata la parter, cu o terasa micuta, ceea ce mi-a placut tare mult. David nu este matinal si terasa a fost ideala pentru mine, pentru ca mi-am petrecut dimineata acolo, cu o cafea buna si cu un covrig delicios! Toate camerele sunt duble, nu sunt extrem de spatioase, dar pentru o familie cu un copil spatiul este suficient. Camerele de la parter au terasa, cele de la etaj au balcon si toate camerele au aer conditionat.

Asa cum va spuneam mai sus, atractia principala a hotelului este piscina incalzita, apa are o temperatura constanta de 27 de grade, deci nici nu trebuie sa va mai spun, dar David a stat doar in apa. Cand am vazut piscina am ramas foarte placut impresionata, designul exotic, dimensiunea generoasa, umbra naturala de la copacii de pe margine, muzica ambientala, sezlongurile confortabile, toate te fac sa uiti de problemele de zi de zi si sa te relaxezi. Si asa am si facut!

In Eforie Sud nu mai ajunsesem de foarte multi ani, si m-a surprins sa gasesc o statiune curata, proaspat renovata, cu faleza lata, zona pietonala cu bancute si cu locuri de joaca pentru copii. Ne-a placut si plaja lata, cu nisip fin, intrarea in mare este lina, deci ideala pentru familiile cu copii. De data asta, apa marii era cam rece si David nu a vrut sa intre in apa, dar a compensat piscina de la hotel. Dupa plimbarea pe faleza si pe plaja, am mancat la Petre Pescarul super deliciosenii si apoi ne-am intors la Mojo pentru a continua balaceala.

A fost un weekend reusit, ne-a placut la Mojo si speram sa revenim cat mai curand!

Write A Comment