Abia s-a terminat weekendul și eu deja mă frământ în legătură cu următorul…Să plecam din oraș? Să rămânem? Și dacă rămânem, ce să facem? Cum distrăm copilul? Avem buget? Dacă weekendul trecut am ieșit din oraș, weekendul ăsta ne mai permitem? Și uite așa trece ziua si eu trebuie sa le prezint băieților mei niște propuneri. Eu caut variante, lor le prezint doar trei și apoi hotărâm împreună.

Vara e simplu, sunt atâtea locuri minunate mai departe, mai aproape sau chiar în oras. Dar iarna? Ce facem când afară este foarte frig, sau când plouă și copilul din dotare are nevoie de distracție? Dacă ar fi mereu zăpadă am scăpa ușor, dar iarna asta ne pune la încercare imaginația.

Am făcut o listă cu locuri drăguțe unde ne putem distra. Pe unele dintre ele le-am vizitat și noi, altele sunt pe lista de așteptare. Așteptăm și alte propuneri.

 1. Muzeul Antipa, foarte vizitat de noi, David este pasionat. Tarife și orar în link http://antipa.ro/ro/categories/72/pages/221
 2. Muzeul CFR, accesul se face din Gara de Nord la capătul peronului 14. Program: Miercuri – Duminică (10:00 – 16:00) Preţ: 2 lei elevi / copii / studenţi; 4 lei adulţi.
 3. Casa experimentelor- http://www.casaexperimentelor.ro/page/47/tarife-din-01-iulie-2016/
 4. No gravity club (Escaladă și aventură pentru copii)- http://www.nogravity.ro/tarife-acces/acces-orar
 5. Therme, noi am fost în weekend și ne-am bălăcit pe cinste!   
 6. Teatru pentru copii- sunt foarte multe variante în funcție de gusturi. Să vă faceți rezervare din timp, pentru că biletele se vând repede.
 7. Opera comică- David merge des cu cei de la gradiniță și spune că îi place. http://www.operacomica.ro/
 8. Muzeul simțurilor. Conceptul este nou și se pare că prinde foarte bine. Am scris despre experiența noastră, aici. 
 9. Cinema- in mall-uri ruleaza mereu filme pentru copii, atenție dacă mergeți cu prichindei care nu stiu să citească, alegeți varianta dublată în limba română.
 10. Patinoar- in aer liber sau acoperite, aveți de unde alege. Dacă nu aveți patine, puteți închiria, prețurile sunt accesibile.
 11. Locurile de joacă pentru copii, noi le evităm pentru ca în weekend sunt pline atât de copii, cât și de virusuri 🙁
 12. Orășelul cunoașterii.

Distracție plăcută!

Write A Comment