Iata ca a venit vremea sa mai anuntam o super excursie organizata de Family Travel Bubble si Familia Hai Hui. Cand? In vacanta de Paste 2024, si anume in perioada 27-30 aprilie 2024! Unde? La Gardaland in Italia Haiddeti cu noi!

Va promit ca o sa fie o excursie pe cinste, o excursie dedicata familiilor cu copii de toate varstele, unde ne vom distra in super parcul de distractii Gardaland, dar vom admira si zona lacului Garda si ne vom bucura de „dolce far niente” al italienilor, ah, si mai ales de gelato! Sa nu uit, pentru aceasta excursie avem atat locuri cu plecare din Bucuresti, dar si din Cluj!

Zona lacului Garda, este o zona foarte ofertanta pentru vacante, sunt foarte multe atractii pentru copii dar si orasele cochete cu stradute mici pe care eu una, ador sa ma plimb, seara, la apus.

Gardaland e un parc de distracție, spectaculos, cu 32 de atracții pentru diverse vârste, și care a fost recent renovat. Ca si atractii putem gasi zona Peppa Pig World, trenulețe și carusele pentru copiii de vârstă mică, sau cinema 4D si rollercoaster-e care îi pun în dificultate chiar și pe adulți. In apropiere, mai gasim, Sea Life Aquarium, Parco Natura Viva și toata coasta pitorească a lacului Garda. Suna bine, nu?

Ce vom face in cele 4 zile de vacanta?

Ziua 1- Sâmbătă, 27 aprilie.

Foarte de dimineata, ne îmbarcăm in zborul Wizz Air spre Bergamo.

Dupa cum spuneam, avem plecări atat din Bucuresti dar și din Cluj. Grupurile se vor întâlni pe aeroportul de destinație, întrucât zborurile ajung la diferență mică de timp. În Bergamo ne întâlnim cu toții și suntem preluați de autocarul de transfer spre sudul lacului Garda, unde ne vom petrece vacanța.

Ne cazăm la Hotel Parchi del Garda, perfect amplasat la doar 10 minute distanță de Gardaland, dar aproape și de zonele de promenadă din jurul lacului.

După prânz mergem în plimbare să vizităm Sea Life Aquarium, unde găsim peste 5.000 exemplare din aproximativ 450 de specii marine. Un adevărat spectacol pentru copii, care vor putea să vadă viețuitoarele din ape dulci, din oceane sau din Amazonia, până și rechini sau lei de mare, vor putea trece printr-un tunel subacvatic și vor găsi chiar și o epava. Pe lângă asta, o serie de acvarii sunt interactive, iar cei mici pot observa îndeaproape stele de mare sau ouă de rechin. La întoarcere, avem timp de joacă sau de o plimbare în zona lacului Garda.

Ziua 2- Duminica, 28, aprilie.

După micul dejun delicios de la Hotel Parchi del Garda, ne îndreptăm spre Gardaland.

Cei mai mici vizitatori vor avea o zi de pomină la Peppa Pig World, un mini parc de distracții de unde sigur nu vor mai dori să plece, iar copiii mai mari se vor distra în partea principala Gardaland. Aici puteți alege între noua atracție Jumanji, în care veți naviga cu un jeep prin diverse zona de aventura, rollercoaster-e, plimbări cu barca pe râuri vijelioase sau caruseluri de tot felul. Super distractie garantata!

Ziua 3- Luni 29, aprilie

Avem zi liberă sau putem opta pentru o plimbare opțională și explorări în zona Lacului Garda, ce ar include:

 • Lago di Garda în sine e o atracție, căci totul aici se petrece în jurul lacului, de la orășele pitorești la falezele cochete, locurile de plimbare și de alergat pe malul său, plajele amenajate la țărmul lacului, apele-i străvezii și peisajele uluitoare, cu munții proiectați în zare.
 • Castello di Sirmione sau Scaliger Castle, ridicat pe malul lacului și în centrul istoric al pitorescului orășel Sirmione, e un alt loc scenic pe care nu am vrut să îl ratăm în plimbarea noastră din jurul lacului Garda. O plimbare aici pe străduțele din partea istorică a orașului, apoi de-a lungul zidurilor castelului sau chiar în interiorul lui, contra unei taxe de 6 euro, o înghețată colorată de la nenumăratele gelaterii tipic italienești ce te îmbie peste tot aici, o limonadă rece servită la terasele cu vedere la castel, ba poate chiar și prânzul, fac din acest loc o experiență absolut minunată, în dulcele stil italienesc de „dolce far niente”.
 • Centru vechi al orășelului Peschiera del Garda este chiar parte a Patrimoniului UNESCO datorită cetății sale în stil venețian ce îl mărginește, de la poarta de intrare în zona istorică până la zidurile ce o înconjoară, pe care te poți plimba ca pe niște metereze, iar apoi poți coborî pe străduțe pietruite și poduri înflorate, pe sub care apele lacului se furișează parcă, formând canale ce separă și totuși unesc orașul, într-un mod tumultos și zglobiu.

Ziua 4- Marti, 30 aprilie

Avem o activitate opțională dedicată animalelor. După micul dejun facem check out-ul de la hotel, apoi ne îmbarcăm în autobuzul special pregătit și mergem la Parco Natura Viva. Acest parc, este are doua sectiuni super interesante: Safari Park, unde se poate intra doar cu mașina, și Fauna Park, zona pietonală. Activitatea de baza a parcului este conservarea și înmulțirea speciilor sălbatice, în coordonare cu instituții zoologice din Europa.Vom începe vizita cu zona de safari, după care vom continua în propriul ritm cu restul parcului.

După amiază suntem preluați de autocar pentru a fi duși la aeroport, de unde ne îmbarcăm pe zborul Wizz Air spre București sau Cluj-Napoca. Copiii vor fi obosiți, dar fericiți de experiențele trăite și încântați de noii prieteni pe care i-au cunoscut în această minunată vacanță.

Orele de zbor:

Grupul din BUCURESTI

27 Aprilie: cursa W4 3131 de la OTP (București) 06.30 la BGY (Bergamo) 07.55

30 Aprilie: cursa W4 3136 de la BGY 21.55  la OTP 01.05 (se ajunge in noaptea dinspre 30 Aprilie – 01 Mai)

Grupul din CLUJ

27 Aprilie: cursa W4 3383 de la CLJ (Cluj) 06.00 la BGY (Bergamo) 07.05

30 Aprilie: cursa W4 3382 de la BGY 20.10  la CLJ 23.10

(Wizz Air poate modifica orarul de zbor)

Ce este inclus in pachetul de baza:

 1. Zbor București – Bergamo, respectiv Cluj-Napoca – Bergamo, și retur, cu taxe de aeroport și bagaj de mână cu dimensiunea maximă 40x30x20 cm 
 2. Transfer aeroport Bergamo – Hotel Parchi del Garda și retur 
 3. 3 nopți de cazare cu mic dejun inclus la Hotel Parchi del Garda ****(sau similar) 
 4. Bilet de intrare la parcul Gardaland 
 5. Bilet de intrare la Sealife Aquarium 
 6. Însoțitor de grup care vă asistă pe perioada călătoriei, adica noi, familia Picioruselor Calatoare 🙂

Ce nu este inclus in pachetul de baza:

 1. Asigurarea medicala de călătorie și asigurare storno
 2. Taxa de bagaj suplimentar și selectarea unor locuri speciale în avion
 3. Mesele, cu excepția mic dejunului (opțional se poate selecta și cină, cu tarif extra)
 4. Cheltuielile personale
 5. Vizitele opționale, conform programului (Parco Natura Viva, Tur Lago di Garda)

Excursia la Parco Natura Viva: 40 euro/adult sau copil peste 13 ani; 25 euro/copil 3 – 12 ani; gratuit copil până la 2.99 ani

Tur Lago di Garda, cu transport dus-întors inclus: 50 euro/adult sau copil peste 13 ani; 30 euro/copil 3 -12 ani; gratuit copil până la 2.99 ani

Va recomandăm și pachet pentru cină la Hotel Parchi del Garda, pentru a nu mai avea nici o grijă la întoarcere după toate activitățile din timpul zilei. Costul acesteia este de: 30 eur/adult sau copil peste 12 ani; 20 eur/copil 3-11 ani; gratuit/copil până la 2 ani

Costuri: Early Booking pana la 22 decembrie 2023!

Costul de participare în excursia organizată de noi în minivacanța la Gardaland este de:

 • 900 800 euro / adult, loc în cameră dublă
 • 750 650 Euro / copil între 10 – 17,99 ani
 • 650 550 Euro / copil între 4 – 9,99 ani
 • 450 350 Euro / copil între 2 – 3.99 ani

​Tarifele pentru copii sunt valabile la cazarea cu doi adulți plătitori în cameră. Pentru cazul în care în cameră vor fi un adult + un copil, se va aplica tariful pentru doi adulți.

Tariful pentru infant pana la 1.99 ani, fără loc la avion, este 150 Euro.

Cum va inscrieti:

Pentru a organiza aceasta excursie lucram asa cum v-am spus la inceputul articolului, cu agentia noastra partenera, Familia Hai Hui. Pentru a va inscrie, va rugam sa trimiteti un email la contact@familytravelbubble.ro si la familiahaihui@gmail.com, in care sa includeti numele tuturor persoanelor care vor participa la excursie si data de nastere a copiilor.

Pentru rezervare se achită un avans de 50% la înscriere, pentru a bloca locul in grup iar până la 15 martie 2024 se plătește diferența.

Va asteptam cu drag, alaturi de noi!

Write A Comment