Astăzi m-am gândit să îi fac o surpriză lui David și l-am dus la  Muzeul Simturilor.

Muzeul este în AFI Cotroceni Mall, la etajul 1 in zona cu jocuri pentru copii.

Prețul unui bilet este de 39 de lei pentru adulți si 29 de lei pentru copiii cu vârsta între 5 si 15 ani. Am vazut pe site-ul lor ca au deschis si la Constanta un muzeu al simturilor.

Am așteptat la rând 15 minute, și apoi a început distracția. În weekend sunt mai mulți vizitatori, trebuie să va înarmați cu răbdare.

Staff-ul e foarte amabil, ne-au dat sfaturi, ba chiar ne-au ajutat și ei cu unele fotografii. În camera lui Dracula, în care fotografiile ies cu susul în jos, ne-au dat sfaturi despre cum să ne așezăm pentru ca totul să pară real.

Camera oglinzilor de la intrare este spectaculoasă, ne-am amuzat teribil, David se tot ascundea de mine și nu îl găseam.Am trecut apoi prin camera lui Dracula, unde am facut o grămadă de fotografii, care mai de care mai ciudate, apoi am intrat într-un tub care se învârtea. “Amețitoooor !!!!” a strigat David.

Am rămas uimiți în camera “mic-mare”, apoi ne-am așezat pe un pat cu mulți țepi.

Ne-am amuzat în oglinzile care îți deformau corpul și la ieșire după toată distracția ne-am jucat la masa de activități.

Ce mi-a placut? Conceptul nou, ideile bune, amabilitatea, au garderobă și dulăpioare pentru bagaje, masa cu diferite activități de la ieșire și nu în ultimul rând faptul că iți poți petrece o ora de calitate în compania celor dragi.

Ce nu mi-a placut? Prețul destul de mare versus timpul pe care îl petreci înăuntru (o familie cu 3 membri plateste 90 de lei). Noi am stat o ora maxim.

De la ce vârstă este recomandat? Eu aș spune că vârsta minima este de 3 ani.

Încântarea de pe fața lui David când descoperea o cameră nouă….de neprețuit.

Este unul dintre locurile child friendly din București, pe care l-as recomanda celor care vor să petreacă timp de calitate cu cei mici.

Distracție plăcută oriunde ați alege să mergeți.

P. S. http://www.museumofsenses.ro

Write A Comment